2017-11-22 07:06:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Pénzügyei kerülnek ma fókuszba

Napi horoszkóp november 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19 
Ha tehetné, legszívesebben kihagyná ezt a nyűgös napot. Ha a kedvében akarnak járni, akkor is felfortyan, ha pedig nem foglalkoznak önnel, akkor azért sértődik meg. Jobban teszi, ha este mielőbb ágyba bújik...
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A magánéletében fontos változásokra számíthat, de nem biztos, hogy ebben örömét fogja lelni. Félő, hogy kész helyzet elé állítják, és ettől mindig felborzolódnak az idegei, mert nem szereti, ha mások mondják meg, mit tegyen.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Alkotó energiái most különösen jól kidomborodnak. Ennek főleg akkor veheti hasznát, ha kreatív jellegű munkát végez. Jók az ötletei, és a bolygók is a segítségére lesznek. Este elégedett és boldog is lehet, ünnepeljen egy finom vacsorával!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22. 
A Hold együtt áll a Plútóval a Bak jegyében. Ez több lehetőséget is kínál önnek arra, hogy változtatásokat eszközöljön. Ez az ön erőssége: precízen előkészíti a terveit, és csak akkor hozza a többiek tudomására, amikor már minden részletet kidolgozott. A siker nem marad el!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold és a Plútó kicsit összezavarhatja. Emiatt esetleg olyan dolgokat mond, amiket inkább meg kellett volna tartania saját magának. Figyeljen oda, mit oszt meg másokkal, és főleg, hogy milyen stílusban!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Pénzügyei kerülnek a fókuszba. Vagy arra hajlik, hogy egy kissé pazarló legyen, vagy hagyja magát rávenni arra, hogy vegyen valamit, amire egyáltalán nincs szüksége. Utólag már hiába bosszankodik… Legyen megfontoltabb!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22. 
Délelőtt feszült és borongós hangulatban lehet. A legjobb, ha valamivel eltereli a figyelmét. Délután már ismét lényegesen jobban érzi magát. Egy bizonyos dolgot még sikeresen le tud zárni. Felejtse el a borús gondolatokat!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Tegyen rendet maga körül, mert lassan ön sem tudja már, hogy mit hová tett. Lásson neki minél előbb, hogy újra ura lehessen a helyzetnek. Ha még nincs programja ma estére, keressen valamit, amivel meglepheti a kedvesét!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
A Mars a Mérleg jegyében áll. Ma sok mindent meg tud alapozni, és sok minden eszébe jut, hogy mivel javíthat még pár dolgot a mindennapjaiban.
 

Bak: XII. 22. - I. 19. 
A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Ennek kellemetlen következményei is lehetnének, figyeljen oda alaposan. Fontos, hogy ne legyen gondatlan, hanem lépésről lépésre, szisztematikusan haladjon előre. Jobb, ha mindent kétszer ellenőriz, mint egyszer sem.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18. 
Tele lesz tettvággyal és a szükséges energia is rendelkezésére áll, hogy elvégezze a feladatait. Az egészségére viszont jobban kellene figyelnie, erősítse a szervezetét vitaminokkal.
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Nagyon fontos, hogy ne akarja erőszakosan keresztülvinni a szándékait. Akár tegnap, ma is nagyon fontos, hogy egyeztessen a többiekkel. Semmi más nem vezet eredményre. Az önállóság most megbosszulhatja magát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: